Kosten badkamer verbouwen

Of je nou een nieuwe woning hebt of al een aantal jaren in je huidige woning woont er komt een moment waarop je badkamer aan vernieuwing toe is. Het verbouwen of renoveren van je badkamer is een investering en brengt kosten met zich mee. De kosten badkamer verbouwen is afhankelijk van een aantal factoren.  Zelf verbouwen of laten verbouwen, volledig nieuwe badkamer of deels en niet te vergeten welke materialen wil je gebruiken.

Kosten badkamer verbouwen, zelf verbouwen of uitbesteden?

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, dit lijkt op het eerste oog het goedkoopst. Maar vergeet niet dat een badkamer verbouwing specialistisch werk is waar veel verschillende aspecten bij komen kijken. Denk hierbij aan het uitbreiden van de elektriciteit voorziening,  plaatsen van apparatuur, sanitair en verlichting, stucwerk of tegelwerk. Daarnaast moet de badkamer voldoen aan wettelijke eisen volgens de NEN-norm. Ben jij geen handige Harry en wil je niet een jaar zonder badkamer zitten dan is het beter om je badkamer renovatie uit te besteden.

De TZS Bouwgroep heeft ervaren vakmensen op ieder gebied in huis. Denk hierbij aan electriciens, tegelzetters, timmermannen, loodgieters en stukadoors. Alles onder een dak hierdoor is een strakke planning mogelijke waarin alle werkzaamheden elkaar goed opvolgen. Zo kan jij snel van je nieuwe badkamer genieten.

Kosten badkamer verbouwen

TZS Bouwgroep zo gaan zij te werk!

Je hebt besloten de badkamer verbouwing uit te besteden aan de TZS Bouwgroep. Tijdens een persoonlijk gesprek leg jij je wensen op tafel en worden de mogelijkheden besproken. Ook is het mogelijk om werkzaamheden zelf te doen. Jij kiest zelf de tegels en het badkamer meubilair uit.

Wanneer alles is doorgesproken maakt de TZS Bouwgroep een overzichtelijke offerte en planning op. Jij ziet zo eenvoudig welke werkzaamheden wanneer en door wie uitgevoerd wordt en wat de kosten zijn. Jij beheert jouw budget en kom zo niet voor verrassingen te staan.

Ontzorgt van A tot Z

Ga je akkoord met de offerte dan neemt de TZS Bouwgroep de werkzaamheden uithanden. Zij zorgen voor de aankoop van alle onderdelen, materialen en een aaneensluitende planning van de werkzaamheden. Alles wordt perfect en professioneel uitgevoerd volgens wettelijke eisen.

Hoeveel is een zorgeloze verbouwing jou waard? De TZS Bouwgroep ontzorgt jou van A tot Z misschien is dat wel onbetaalbaar. Geen stress en snel weer gebruik kunnen maken van je badkamer. Wil jij weten wat de kosten badkamer verbouwen voor jouw zijn, kijk dan hier.